Nardi atomizeri u osnovnoj opremi nisu mnogo skuplji od naših domaćih ali su zato u samom vrhu po kvalitetu

Nardi Balkan d.o.o. je proizvođač visoko kvalitetne poljoprivredne opreme za profesionalnu poljoprivredu. U dugogodišnjoj tradiciji doveli su mašine do zavidnog nivoa koje su prošle test vremena. Kad je najpotrebnije neće vas ostaviti na cedilu jer razumeju važnost pouzdane, efikasne i kvalitetne opreme. Nardi Balkan d.o.o. opslužuje Centralnu Evropu i Rusiju.

U ponudi imaju Nardi nošene atomizere (200-300-400-600-800L) sa različitim difuzorskim sklopovima od (Ø600-700-800).  koji svoju primenu najviše nalaze u zaštiti poljoprivrednih kultura od bioloških agensa. Ove specijalno dizajnirane mašine pružaju najbolju hemijsku zaštitu u vinogradima i voćnjacima, zahvaljujući nizu tehičkih inovacija koje poseduju. Nardi atomizeri proizvedeni su sa velikom pažnjom prema životnoj sredini.  Standardan paket opreme obuhvata komandnu grupu ALFA2, toplocinkanu šasiju, regulator pritiska GCP3V, polietilenski rezervoar, membranska pumpa, duple mesingane mlaznice, usisni filter, prenos preko reduktora, podesivi nagib lopatica, rezervoari za pranje ruku i sistema. U opcionu opremu spadaju: fontana u situ, sistem za samopunjenje, mesingani linijski filter, deflektor paneli H-130 i H-150, mlaznica visokog pritiska, namotaj za crevo, gumena spojnica, elektronska komandna grupa, kardansko vratilo, transportna kolica, putna homologacija.

Nardi vučene atomizeri (600, 800, 1000, 1500, 2000 i 3000L) sa različitim difuzorskim sklopovima (Ø700, 800 i 900) proizvedeni su sa velikom

pažnjom prema životnoj okolini. Pružaju najbolju hemijsku zaštitu u vinogradima i voćnjacima zahvaljujući nizu tehničkih inovacija koje poseduju kao što su kompjuterska kontrola prskanja, ravnomeran i precizan raspored tečnosti po tretiranoj površini. Standardan paket opreme obuhvata regulator pritiska ALFA2, podesiva osovina i klirens, hidromešač, usisni filter, pocinkovana šasija, rezervoari za pranje ruku i sistema, prenos preko reduktora sa dve brzine, spoljni nivokaz, filter za samopunjenje, duple mesingane mlaznice i propeler sa podesivim nagibom lopatica. U opcionu opremu spadaju: fontana u situ, podesivi oslonac za rudu, sistem za samopunjenje, mlaznica visokog pritiska, deflektor paneli H-160 i H-200, kontrolna kutija sa 2 sekcije, mesingani linijski filter, elektronska komandna grupa, okretna ruda, kompjuter Bravo180, namotaj za crevo, kočnice, fleksione opruge, kardan sa duplim krstom, set branika, zaštita od lišća i putna homologacija.

 

NARDI PROTECTOR atomizeri namenjeni su svima koji svoje poljoprivredno opredeljenje shvataju ozbiljno. Ove specijalno dizajnirane masine kaže, NARDI PROTECTOR je napravljen sa velikom pažnjom prema životnoj sredini kao i prema korisnicima ove mašine. Panel od poliestera sa najboljim komponentama donosi ravnomerno i kvalitetno rasporedjivanje hemije tamo gde vi zelite bez nepotrebnog rasipanja. Nošeni Protector dolazi u varijanti od 400, 600 i 800L dok vučeni dolazi u varijanti od 1000, 1500, 2000 i 3000L. pružaju najbolju zaštitu vinogradima i voćnjacima zahvaljujući nizu tehničkih inovacija koje poseduju. Kao što mu ime

 

 

 

Write a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.